Termeni și condiții de utilizare

Ultima actualizare: 27.05.2023

Bun venit pe site-ul www.utcar.ro. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a utiliza acest site. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să vă supuneți acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Drepturile de proprietate intelectuală Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezente pe site-ul www.utcar.ro, inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, logo-uri, grafică, clipuri video, sunete, mărci comerciale și drepturi de autor, sunt rezervate și aparțin proprietarului site-ului sau altor terțe părți.

  2. Utilizarea informațiilor Informațiile disponibile pe site-ul www.utcar.ro sunt furnizate doar în scopuri informative și nu constituie sfaturi profesionale sau angajamente legale. Utilizatorul este responsabil pentru utilizarea și interpretarea corectă a acestor informații. Nu garantăm acuratețea, exhaustivitatea sau actualitatea informațiilor de pe acest site și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau omisiuni în conținut.

  3. Utilizarea site-ului Utilizarea acestui site este permisă numai în scopuri legale și conforme cu acești termeni și condiții. Nu sunteți autorizat să utilizați acest site într-un mod care ar putea afecta negativ operarea, securitatea sau funcționalitatea sa sau să încărcați sau să transmiteți conținut ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, obscen sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane.

  4. Link-uri către alte site-uri Site-ul www.utcar.ro poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile altor site-uri web. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate ale oricărui alt site web pe care îl accesați prin intermediul link-urilor noastre.

  5. Protecția datelor cu caracter personal Pentru informații detaliate privind modul în care prelucrăm datele cu caracter personal, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate disponibilă pe site-ul www.utcar.ro.

  6. Modificări ale termenilor și condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și condiții. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site-ul www.utcar.ro. Utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea dvs. a acestor modificări.

  7. Limitarea răspunderii Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele daune directe, indirecte, accidentale, consecințiale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site sau din orice informații, produse sau servicii obținute prin intermediul acestuia.

  8. Legislație aplicabilă și jurisdicție Acești termeni și condiții sunt guvernați de legislația României. Orice litigiu care decurge din acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din România.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul www.utcar.ro.